+385 31 22 18 39    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srijeda 13. studeni 2019.


Informacijski centar Europe Direct Osijek (EDIC Osijek) - poveznica između građana i Europske unije – omogućuje dostupnost informacija o Europskoj uniji te promiče i potiče građansko sudjelovanje na lokalnoj i regionalnoj razini.

Ovdje smo kako bismo:
- pružili informacije i odgovorili na vaša pitanja o EU, osobito o vašim pravima i mogućnostima prioritetima, zakonodavstvu, politikama, programima i mogućnostima financiranja
- uputili vas na specijalizirane izvore informacija i druge službe i mreže
- informirali vas i uključili u aktualna događanja vezano uz EU teme

 Informirati se možete putem naše web stranice, pratiti nas na Facebook-u, poslati nam e-mail, nazvati nas ili jednostavno doći u EDIC Osijek. U Centru ćete imati mogućnost pretraživanja sadržaja na Internetu vezanih uz EU, preuzeti informativne materijale i razgovarati s djelatnicima Centra.

Tržišno natjecanje: Europska komisija objavila izvješće o politici tržišnog natjecanja za 2018.

IMG 20190716 094853

Europska komisija objavila je  izvješće o politici tržišnog natjecanja za 2018., u kojem predstavlja najvažnije inicijative vezane uz politike i zakonodavstvo te glavne odluke donesene tijekom prošle godine.


U izvješću za 2018. ističe se važnost poticanja konkurentnog unutarnjeg tržišta za potrošače i poduzeća u EU-u, s naglaskom na djelotvornosti provedbe pravila o zaštiti tržišnog natjecanja, izazovima u području digitalnoga gospodarstva, otpornijem financijskom sektoru, pravednom i nediskriminirajućem oporezivanju poduzeća koja djeluju u EU-u te promicanju globalne kulture tržišnog natjecanja.
Cijelo izvješće i popratni radni dokument dostupni su ovdje.
Izvor: Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj

KONTAKTIRAJTE NAS

Europe Direct Osijek
Radićeva 4, Osijek
Tel. 031/221-839
Fax 031/221-841
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: radnim danom od 08:00 – 15:00

Scroll to top