+385 31 22 18 39    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srijeda 13. studeni 2019.


Informacijski centar Europe Direct Osijek (EDIC Osijek) - poveznica između građana i Europske unije – omogućuje dostupnost informacija o Europskoj uniji te promiče i potiče građansko sudjelovanje na lokalnoj i regionalnoj razini.

Ovdje smo kako bismo:
- pružili informacije i odgovorili na vaša pitanja o EU, osobito o vašim pravima i mogućnostima prioritetima, zakonodavstvu, politikama, programima i mogućnostima financiranja
- uputili vas na specijalizirane izvore informacija i druge službe i mreže
- informirali vas i uključili u aktualna događanja vezano uz EU teme

 Informirati se možete putem naše web stranice, pratiti nas na Facebook-u, poslati nam e-mail, nazvati nas ili jednostavno doći u EDIC Osijek. U Centru ćete imati mogućnost pretraživanja sadržaja na Internetu vezanih uz EU, preuzeti informativne materijale i razgovarati s djelatnicima Centra.

Promocija #EUandME kampanje u sklopu 13. Vukovar film festivala

IMG 20190706 190737.jpg 200

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organiziralo je 6. i 7. srpnja 2019. u Vukovaru, u sklopu 13. Vukovar film festivala, promociju #EUandME  kampanje u kojoj je sudjelovao i EDIC Osijek.


EUandME kampanja Europske komisije usmjerena je mladima kako bi ih informirala o vrijednostima i pogodnostima EU-a kao i pravima koje uživaju kao njegovi građani, te ih upoznala s načinima na koje im EU može pomoći u ostvarenju njihovih želja, ideja i ambicija.
U sklopu Vukovar film festivala prikazano je pet kratkih EUandME filmova istaknutih europskih redatelja, među kojima je i hrvatski redatelj Dalibor Matanić.
#EUandME filmovi prikazani su i u EUandME zoni kod Radničkog doma u kojoj su građani mogli  odigrati i nagradni kviz s pitanjima o Europskoj uniji i osvojiti jednu od promotivnih EUandME nagrada.

KONTAKTIRAJTE NAS

Europe Direct Osijek
Radićeva 4, Osijek
Tel. 031/221-839
Fax 031/221-841
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: radnim danom od 08:00 – 15:00

Scroll to top