+385 31 22 18 39    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Četvrtak 17. listopad 2019.


Informacijski centar Europe Direct Osijek (EDIC Osijek) - poveznica između građana i Europske unije – omogućuje dostupnost informacija o Europskoj uniji te promiče i potiče građansko sudjelovanje na lokalnoj i regionalnoj razini.

Ovdje smo kako bismo:
- pružili informacije i odgovorili na vaša pitanja o EU, osobito o vašim pravima i mogućnostima prioritetima, zakonodavstvu, politikama, programima i mogućnostima financiranja
- uputili vas na specijalizirane izvore informacija i druge službe i mreže
- informirali vas i uključili u aktualna događanja vezano uz EU teme

 Informirati se možete putem naše web stranice, pratiti nas na Facebook-u, poslati nam e-mail, nazvati nas ili jednostavno doći u EDIC Osijek. U Centru ćete imati mogućnost pretraživanja sadržaja na Internetu vezanih uz EU, preuzeti informativne materijale i razgovarati s djelatnicima Centra.

Posjet učenika Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ Osijek

2 007.jpg 200

U petak, 7. lipnja 2019. EDIC Osijek i Županijsku razvojnu agenciju Osječko-baranjske županije posjetili su učenici III. komercijalnog razreda Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ Osijek u pratnji nastavnice.


Nakon uvodnog predstavljanja rada informacijskog centra Europe Direct Osijek i Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije, razgovarali smo o primjerima EU projekata koji se provode u Osječko-baranjskoj županiji i o tome što EU znači za naš svakodnevni život, a na ovu temu odigrali smo i on-line kviz „EU I JA“.

KONTAKTIRAJTE NAS

Europe Direct Osijek
Radićeva 4, Osijek
Tel. 031/221-839
Fax 031/221-841
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: radnim danom od 08:00 – 15:00

Scroll to top